Logo-PNG.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

HISTORICAL TOUR

Duur : 1 uur - Prijs : 69€ (1 tot 6 personen)

Vertrek : Centraal Station, Europakruispunt - Aan hotel ophalen en afzetten : + 10€ (*)

Ga op een stichtelijke tour langs de meest karakteristieke monumenten van het oude Brussel. Deze tour is ideaal om de hoofdstad te ontdekken of opnieuw te ontdekken en op een nieuwe manier!

 

Voor degenen onder u die genieten van de geneugten van het stadsleven, loop langs de Avenue de la Toison d'Or en zijn winkels, restaurants, een paar stijlvolle bistro's en zijn enorme bioscoopcomplex, evenals Place Louise met toegang tot één van de meest chique en beroemde lanen van de hoofdstad: de Louizalaan waar met name grote namen van sieraden zijn geïnstalleerd.

Op het Paleizenplein kunt u genieten van het Koninklijk Paleis, een van de mooiste officiële gebouwen in Brussel en een monument van Belgisch erfgoed dat u gezien moet hebben. Het is op deze plaatsen dat de koning zijn hoorzittingen verleent en de zaken van de staat behandelt.

 

Wandel over het Koningsplein dat wordt begrensd door het Muziekinstrumentenmuseum, het Museum voor Schone Kunsten, het Belle-Vue-museum en word gevangen door de imposante kerk van Saint-Jacques-sur-Coudenberg. De weelderige kathedraal van de heiligen Michael en Gudule gebouwd in 1047 kan niet wachten om je zijn verhaal te vertellen! Iets verder volgt u het Sint-Katelijneplein, waarvan de in twee fasen gevulde kades de primitieve haven van de stad oproepen. De weinige vishandelaren en restaurants zijn de laatste getuigen van de oorspronkelijke activiteit van deze plek. Wandel over de prachtige Grote Markt, de "mooiste plek ter wereld" volgens Victor Hugo, en ga anderzijds naar de beroemde Manneken-Pis, symbool van de Brusselse folklore, voordat je lid wordt van de wijk Sablon, met zijn prachtige burgerlijke huizen, het prachtige park van de Zavel en de kerk Notre-Dame. Ontdek ten slotte het indrukwekkende gerechtsgebouw en geniet van een adembenemend uitzicht over de hele stad.

 

Voor uw comfort zijn onze voertuigen uitgerust om u te beschermen in geval van wind en regen. U zult genieten van het bezoek van Brussel en zijn erfgoed, in de privacy van een volledig elektrisch voertuig, niet-vervuilend en niet-lawaaierig.

(*) Ophalen alleen in de wijk Brussel-Centrum

Waar mogen wij jullie vinden ?

 

Wij vertrekken vanaf het Centraal Station, Europakruispunt.

 

Kunt u ons aan ons hotel ophalen ?

 

Natuurlijk! Voor een supplement van 10€ halen wij u op en brengen u terug naar de plaats van uw keuze in de zone van het centrum.

 

genoeg gesproken! Hoeveel ?

 

De prijs voor 1 tot 6 personen is 69€