Logo-PNG.png

VIP TOUR

Rondrit + champagne (75 cl)

Duur : 1 uur - Prijs : 179€ (1 tot 4 personen)

Vertrek : Centraal Station, Europakruispunt - Aan hotel ophalen en afzetten : + 10€ (*)

Durf het verschil...

Uw ervaring


Voor de gelegenheid heeft Tuk Tuk Tourism de passagierscabine voor uw plezier getransformeerd. Verhoogd dak, gestoffeerde stoelen, verbeterde soundscape, verlichting, ... Heeft het gevoel geïnstalleerd te worden in een echte mobiele proefruimte.

In deze nieuwe setting kunt u de unieke ervaring beleven van het (her) ontdekken van Brussel in onze Tuk Tuk terwijl u geniet van een heerlijk glas champagne.


Uw Salon


De passagierscabine heeft nu 4 neerklapbare stoelen met armleuningen en biedt het beste comfort met opvulling en zitdiepte. Een tafel en salon-lampen brengen de warmte die past bij deze nieuwe decoratie. Eindelijk heb je nu een champagnebar voor je flessen, champagnefluiten en sigaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf laten leiden voor een reis met Brussel op de achtergrond.

De wind, de kou en de regen zullen nooit een obstakel voor uw ervaring zijn dankzij de waterdichte zeildoeken. Warme en zachte plaids kunnen ook aan elke passagier worden gedistribueerd, evenals kleine handwarmers voor maximaal comfort, ongeacht het seizoen of het weer.


Uw sfeer


Wat is beter dan een eigen sfeer creëren voor perfecte privacy? Om je rit op te vrolijken, is je salon ook uitgerust met 9-inch schermen en luidsprekers. Al je zintuigen worden gestimuleerd tijdens je Tuk Tuk-ervaring, vooral dankzij ons interactieve LED-plafond dat je naar believen van kleur kunt veranderen.
 


Creëer je eigen sfeer in je persoonlijke ruimte!

(*) Ophalen alleen in de wijk Brussel-Centrum

Wat biedt u voor deze prijs ?

 

Geniet van een uur durende sightseeingtour aan boord van onze aangepaste VIP Tuk Tuk, comfortabeler en met lichten, een grote fles champagne en fluiten

 

Het is leuk, maar ik wil graag nog meer VIP voelen !

 

wel, we bieden als optie de mogelijkheid om verrines van de chef, kaviaar of sigaren te proeven tijdens uw ervaring

 

Ik wil de VIP-ervaring beleven maar ik drink geen alcohol

 

Geen zorgen, we bieden ook cocktails met vers fruit aan

 

Ik moet het doen ! hoeveel ?

 

leef de ervaring van een VIP voor 1 tot 4 personen voor 179 €